Over ons

Ben je op zoek naar een rijschool in de Drechtsteden en omstreken? Dan ben je bij rijschool DriveDirect op de juiste plek. .

Ben je op zoek naar een rijschool in de Drechtsteden en omstreken? Dan ben je bij rijschool DriveDirect op de juiste plek. 
Het halen van je rijbewijs is voor velen een belangrijke en vaak noodzakelijke stap. Je bent niet meer afhankelijk van anderen, of van het openbaar vervoer. In DriveDirect vind je een betrouwbare en betaalbare partner in het behalen van je rijbewijs. 

-Wij hebben ruime ervaring 
-Wij hebben onze eigen lesmethode ontwikkeld, waardoor onze leerlingen 30-40% sneller hun rijbewijs halen. 

1 – De proefles duurt, inclusief gesprek, ongeveer 1-2 uur. Omdat iedere leerling anders is, letten we bij iedereen op zijn persoonlijke kwaliteiten en hoever hij of zij al is gevorderd. Je krijgt tijdens je proefles o.a. feedback op hoe je voertuigcontrole is, hoeveel rijlessen je nodig hebt en welk pakket het beste bij je past gezien je budget. Je komt ook gelijk te weten wanneer je kunt beginnen en wanneer je examen kunt doen.  

2 – Je krijgt van ons tijdens je eerste les gelijk een praktijkboekje mee. Dit zal je helpen bij de vordering van je theorie- en praktijklessen. We merken dat veel leerlingen in het begin moeite hebben met elementaire voertuigbeheersing- en bediening. Dit is des te uitdagender, omdat je tegelijkertijd ook moet letten op veel verkeersregels. Dit boekje is samengesteld om je te helpen de echte basis te begrijpen, zodat je meer uit je lessen kunt halen. 

3 – Elke leerling vordert anders. De een heeft moeite met schakelen, de ander met parkeren. Tijdens en na elke les evalueert de instructeur in hoeverre de doelstellingen van die les zijn behaald, en waar bij de volgende les meer aandacht aan moet worden besteed.  

4 – Nadat alle vaardigheden uitvoerig zijn geoefend, neemt de instructeur een tussentijdse toets af. Deze toets is vergelijkbaar met een CBR-examen, maar dan zonder de zenuwen. Hoe je deze toets aflegt is voor jezelf en de instructeur een goede indicatie van hoever je bent gevorderd, en aan welke puntjes nog gewerkt moeten worden. De instructeur weet precies wat de criteria van het CBR zijn, en voorziet je dan ook van tips en tricks om je slagingskans te vergroten

5 – Wij hebben volledig vertrouwen in onze methode en onze instructeurs. Zou je onverhoopt niet slagen, dan betalen wij je herexamen t.w.v. €242. 

6 – Wij beseffen ons volkomen dat niet iedereen even snel zijn rijbewijs haalt. In onze ervaring komt dat deels doordat niet iedereen een even sterk gevoel voor techniek heeft, maar voornamelijk ook door zenuwen. Bij Drive Direct hebben we daarom verschillende lespakketten samengesteld. Na een vrijblijvende proefles wordt ons duidelijk welk pakket bij jou het beste past. Zou in een later stadium blijken dat je sneller of minder snel vordert dan verwacht, dan kun je je pakket gewoon aanpassen.  

Neem je bij ons een lespakket? Dan is de proefles volkomen gratis! 
Spoed? Wij je een rijopleiding die snel en ook degelijk is? 

Kies dan voor onze spoedopleiding om snel je rijbewijs te halen. Je kunt uiteraard ook rijlessen nemen in je eigen tempo.